Научи как да изработиш цял дигитален цикъл за своята експертиза и как след това да го дуплицираш

Мастър Грант Промоутър (МГП) е менторска програма

Програмата включва целия видео курс  „Магията на съдържанието“ (МС) , заедно с бонусите към него и квалифицирана консултантска помощ в размер на 12 сесии. Теоретичната част  на МГП и на МС се провеждат едновременно. Програмата МГП включва:

  1. Как се прави проучване за клиент, пазар и конкуренция – теоретична част и до 2 консултантски сесии за приложението на тези механизми в твоя проект, което ще ти изясни стратегията за бизнеса и ще ти спести време от отлагане и лутане.
  2. Как се изгражда твоята марка. Какви  са ключовите  точки и сценарии – теоретична част и до 2 консултантски сесии. Така ще можеш да си създадеш план и цялостна концепция за съдържание, които да   реализираш бързо. 
  3. Какви са  видовете дигитални продукти, събития, кампании.  Теоретична част и до 2 консултантски сесии. Това ще ти помогне да   повишиш  приходите си  бързо чрез професионално изглеждащи кампании и събития.
Всичко това в удобството на собствения ти  дом, ползвайки телефон, таблет, компютър, лаптоп. Програмата МГП е с вечен достъп. Можеш да  гледаш отново и да правиш упражненията като да дуплицираш наученото и всеки път разширяваш знанията, продуктите, проектите, кампаниите и видовете събития. Без да ти се налага да купуваш нови скъпи курсове, обучения или да плащаш за  скъпи коучинг услуги. 
Програмата Мастър Грант Пртомоутър предоставя:

Онлайн видео курс на „Училище по продажби –Марияна Грант“ с повече от 6 видеа,   цена – 287 лева

Шест лекции на живо в зум по новите теми, описани по-горе плюс допълнителна лекция в зум, подарък. Продължителност на всяка лекция около 1.5 часа, цена на лекция 97.00 лева – общо за 6 лекции цена – 582.00  лева. 

По 1 консултация седмично, общо 6 на брой с продължителност между 1 и 2 часа. Допълнителни 6 консултации за проследяване, след завършване на теоретичната час на програмата. Общо 12 консултации на обща стойност над  1800 лева.  Експертна помощ от екип от експерти към „Училището по продажби – Марияна Грант“ при нужда от консултации на много преференциални условия. Безценно!

Възможност  за задаване на въпроси по теми извън теорията, на срещите в клуба „Училище по продажби – Марияна Грант“  извънредно, всяка неделя за времето на ползване на клуба – 8 седмици. Безценно!

Техническа обезпеченост от всички необходими за обучението платформи в техните  платени варианти,  на стойност над 400 лева.

Достъп до частен уебсайт,   група във ФБ, чат канал в месинджър с  актузлизирана информация –  цена 150 лева.

ОБЩО:      3219 ЛЕВА
Бонуси:

1. 20% отстъпка за Онлайн курс за Канва – 14.00 лева, автор Русанка Начева.

2. 20% отстъпка за Онлайн курс за създаване на красива електронна книжка – 12.00 лева, автор Русанка Начева.

3. Мастърклас – Регистрация в Гетреспонс цена  – 49.00 лева, част от учебната програма на „Училище по продажби – Марияна Грант“.

4. Мастърклас – Етикет на публичното говорене цена – 99.00 лева, автор Стела Антонова, част от учебната програма на Училището.

5. Мастърклас – Сценарий и провеждане на търговски разговор 1:1 – цена 199.00 лева, автор Наташа Димитрова, част от учебната програма на Училището.

6. 30 минутна консултация с квалифициран психолог – Ани Каменова на тема Ограничаващи вярвания – цена 80.00 лева

7. Участие в Златен билет безплатно  –  до 2 пъти за времето на курса – цена 200.00 лева.

8. Достъп до клуба на „Училище по продажби – Марияна Грант“ за времето на курса – 2 месеца, 8 пъти- – цена 150.00 лева.

ОБЩО БОНУСИ  на цена 803 ЛЕВА

Ето какво получаваш: 

Обща стойност  на програмата 3219 лева  + Обща цена на бонусите 803 лева =      4022 лева

Цената на Програмата МГП в момента                   $697.00

Това е цената само за първите 10 записани.