Само за хора и бизнеси, които консултират и продават онлайн

Магията на съдържанието е видео курс с вечен достъп

В този курс ще  научиш кои са най-мощните инструменти за постоянни, растящи и предвидими доходи онлайн. Това ще помогне за големите ти планове. Например:  да планираш да  смениш или напуснеш работа, град, държавата. В „Магията на съдържанието“ ще научиш още:

  1. Как се прави проучване за клиент, пазар и конкуренция. Това не само ще ти спести време и пари, но ще ти осигури да работиш само с хора, които харесваш.
  2. Как се изгражда твоята марка. Какви  са ключовите  точки и сценарии. Така ще можеш да си създадеш план за съдържание много бързо, с който ще си  спестиш време и  който ще те предпази от грешки.
  3. За видовете дигитални продукти, събития, кампании. За това как  да избереш точния вид от тях  в точния момент, начин на изготвяне. Това ще ти помогне да започнеш да правиш професионално изглеждащи кампании и продажби и ще  повиши  приходите ти много  бързо.
Всичко това в удобството на собствения ти  дом, ползвайки телефон, таблет, компютър, лаптоп. Курсът е с вечен достъп. Можеш да го гледаш отново и да правиш упражненията отново и отново,  като разширяваш знанията, продуктите, проектите, кампаниите и видовете събития. Без да ти се налага да купуваш нови скъпи курсове, обучения или коучинг услуги. 
„Магията на съдържанието“ предоставя:

Онлайн видео курс на „Училище по продажби –Марияна Грант“ с повече от 6 видеа,   цена – 287 лева

Шест лекции на живо в зум по нови теми, плюс допълнителна лекция в зум, подарък. Продължителност на всяка лекция около 1.5 часа цена на лекция 97.00 лева – общо за 6 лекции цена – 582.00  лева. 

Експертна помощ от екип от експерти към „Училището по продажби – Марияна Грант“ при нужда от консултации на много преференциални условия. Безценно!

Възможност  за задаване на въпроси в клуба „Училище по продажби – Марияна Грант“  извънредно, всяка неделя за времето на ползване на клуба – 8 седмици. Безценно!

Техническа обезпеченост от всички необходими за обучението платформи в техните  платени варианти,  на стойност над 400 лева.

Достъп до частен уебсайт,   група във ФБ, чат канал в месинджър с  актузлизирана информация –  цена 150 лева.

ОБЩА ЦЕНА 1419 ЛЕВА
Бонуси:

1. 20% отстъпка за Онлайн курс за Канва – 14.00 лева, автор Русанка Начева.

2. 20% отстъпка за Онлайн курс за създаване на красива електронна книжка – 12.00 лева, автор Русанка Начева.

3. Мастърклас – Регистрация в Гетреспонс цена  – 49.00 лева, част от учебната програма на „Училище по продажби – Марияна Грант“.

4. Мастърклас – Етикет на публичното говорене цена – 99.00 лева, автор Стела Антонова, част от учебната програма на Училището.

5. Мастърклас – Сценарий и провеждане на търговски разговор 1:1 – цена 199.00 лева, автор Наташа Димитрова, част от учебната програма на Училището.

6. 30 минутна консултация с квалифициран психолог – Ани Каменова на тема Ограничаващи вярвания – цена 80.00 лева

7. Участие в Златен билет безплатно  –  до 2 пъти за времето на курса – цена 100.00 лева.

8. Достъп до клуба на „Училище по продажби – Марияна Грант“ за времето на курса – 2 месеца, 8 пъти- – цена 150.00 лева.

ОБЩО БОНУСИ  на цена 703 ЛЕВА

Ето какво получаваш: 

Обща стойност  на курса  1419 лева  + Обща цена на бонусите 703 лева =       2112 лева

Цена на курса „Магията на съдържанието“ на предпродажба                             $197.00

Включи се сега, до 8 ми декември  и вземи курса на половин цена:  само за     $99.00